Kezdőoldal
Hírek
Fórumfreehungary
 Ők, sajnos nem a fizetésért sorakoznak......
 
 
 
 
Az oldal üdvözöl!

 

 

Nem kötelező elfogadni, de csak akkor csatlakozz, vagy hívj meg másokat,ha nem a külföldiek bérét akarod szinten tartani, hanem a magyar emberek bérét, munkalehetőségét növelni!A Klub célja: A Magyar Termelőket erősíteni azzal, hogy csak magyar terméket vásárolunk.
Lehet nehéz ezen feladatott betartani, mert hiszen nagyon sok termék van külföldről melynek a minősége egy részének talán jobb is , és olcsóbb is mint a miénk, de ha a magyar árú több fogy, akkor nagyobb a bevételük is a magyar cégeknek, melyből fejleszthetik a technológiájukat.
Ha van igény a magyar árura, akkor lesz aki termel is, és végre nem csak olyan kereskedések lesznek, ami külföldi árut csomagol át és magyar termék ként adja el. Hiszen nagyon kevés az a termék, melynek a csomagolásán azt látom, hogy származási helye Magyarország!
Tudom, sok ember csak azért veszi a külföldi árút, mert csak azt tudja megfizetni, de ha eléri a vásárlók tömege azt a szintet, hogy magyar árú több fogy, és a külföldi marad a polcon akkor a magyar termelőktől-gyártóktól fognak rendelni az üzletek is, mert arra van kereslet.
A mezőgazdaságban is, ha többen termelnének és a magyar állat tartás is vissza lendülne, nem kellene eladni a magyar terményt potom áron külföldre, azt a magyar állat tartók tudnák megvenni akár, és végre nem lenne külföldi hús a piacon.
Amit mi megtermelhetünk, azt ne hozzuk be Magyarországra drágán!
Amit mi megtermelünk, azt ne vigyük ki Magyarországról potom áron!
A mai állások szerint, csak nézd meg azt, hogy átlagban keresel bruttó 90 000 forintot, ebből az államnak a munkáltató levonja tőled 20 000 forintot, még befizetsz 30 000 forint fűtést, 7 000 forint áramdíjat, 6 000 forint víz és csatorna díjat,( ebből ami Áfa díjat te fizetsz 8 600 forint az államnak).Akkor mennyi is ez? : 90 000 - 63 000 = 27 000 ! Bár ez mindenkinél változik, de mi tartjuk el a milliárdos nyereséggel záró szolgáltatókat, és kemény 27 000 forintból kell élni. Napi átlag 900 forint.Na ezen kell változtatni!
Ha megnézed a bankokat, akkor kínálnak kedvezményes számla csomagot, ha alaphangon 100 000 forint átutalásod érkezik a számlára, annak szinte ingyenes a szolgáltatás! Aki 28 500 forint "segély" átutalást kap az fizessen több száz vagy akár ezer forintot a számla fenntartásáért, abból a kis pénzből is!
Ahozz, hogy Magyarország a Magyaroké legyen Magyar termelők-gyárak kellenek, hogy magyarok dolgozzanak. Ha megveszel egy külföldi árut, akkor a külföldi ember bérét fizeted ki a termék árában és a külföldi termelőt-gyártót tartod fent, akik külföldön fizetik az adójuk-járulékuk, melyből a külföldi országok a saját korházaikat és egyéb intézményeit tartják fent illetve a saját népének a nyugdíját, egészségügyi ellátását biztosítják!
És hol vagyunk mi?
Össze kell fogni, és meg menteni, jobbá tenni életünk!

freehungary@hotmail.huwww.freehungary.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!